Tekstadvies & acquisitie

Bert den Hertog

Voor begrijpelijke taal op je website en ander informatie-materiaal door persoonlijk advies.

Adviesbureau den hertog is een klein bureau en verleent al 30 jaar diensten op het gebied van teksten voor informatie-materiaal. Uitgangspunt daarbij is: een zo hoog mogelijk rendement van uw ingezette tijd en geld bij het maken van voorlichtings- en promotie-materiaal met goed leesbare teksten. Het dienstenpakket is daarvoor zo opgezet, dat je alleen hoeft in te kopen, wat je echt nodig hebt. Deze diensten zijn: tekstadvies, begeleiding, tekst-schrijven, korte tekstservice, complete producties, cursussen en acquisitie ondersteuning.
Hierin ligt het accent niet op de taalregels, maar op de beleving van de teksten door de lezers.

Adviesbureau den Hertog was van oorsprong vooral actief voor de sectoren recreatie, toerisme en natuur, zo breed mogelijk genomen. Nu verleen ik de diensten aan bedrijven uit alle sectoren met veel klanten die zich richten op mensen begeleiden met hun persoonlijke ontwikkeling (therapeuten, coaches en energetisch werk).

Door de jaren heen heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd, dat ik graag met je deel en voor je inzet. Zo is er op bijna elke vraag een antwoord binnen handbereik. Daarbij komt mijn levensinstelling: help elkaar vooruit, want: als het iemand beter gaat, gaat het ons allemaal iets beter. Dit sterke netwerk met mijn filosofie maakt heel veel mogelijk; ook als je weinig middelen ter beschikking hebt. Door samen te kijken naar de mogelijkheden blijkt vaak, dat er veel meer mogelijk is dan gedacht. Het is je van harte gegund.

Voor meer informatie of een afspraak: bel of mail!