Tekstschrijven

Misschien vind je het moeilijk om zelf een tekst te schrijven òf je hebt er geen tijd voor. Dan schrijf ik die tekst graag voor je. Dit pak ik op een ‘Adviesbureau den Hertog- manier’ aan: samen-schrijven. Door deze manier komt er zoveel mogelijk van jouw eigenheid in de tekst.

Samen-schrijven

De eenvoudigste vorm van samen-schrijven is: jij vertelt mij wat je in je tekst aan je lezers wilt vertellen. Ik maak aantekeningen en noteer zo veel mogelijk de persoonlijke woordjes die jij gebruikt. Daarmee breng ik jouw energie in de tekst.
Vanuit de aantekeningen en wat je mij hebt verteld over de doelgroep en wat daarbij hoort, stel ik een eerste concept op. Nu heb je een aantal mogelijkheden:

1 We pakken samen de tekst verder aan door met de tekst voor ons al je opmerkingen erin te verwerken.
2 Je stuurt mij je op- en aanmerkingen en ik verwerk die in je tekst. We gaan hiermee door totdat die aan je
wensen voldoet.
3 We werken met een mengvorm van de bovenstaande twee. Daarin kies jij wanneer we overschakelen van
werkvorm.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat de teksten voldoen aan de tekst-normen van Adviesbureau den Hertog: makkelijk te lezen, begrijpelijk, aansluiten bij je doelgroep en zo goed mogelijk binnenkomen bij je lezers.

Bel of mail mij voor informatie een afspraak of een opdracht.

Websites

TekstschrijvenSinds eind 2010 werkt Adviesbureau den Hertog voor websites samen met o.a. GrafiStore, die flexibele diensten aanbiedt op het gebied van websites bouwen. Ik schrijf of herschrijf op verzoek de teksten voor sites, die GrafiStore maakt. Zo leveren we samen een completer product. Natuurlijk mag je ook je site via ons door GrafiStore laten bouwen of optimaliseren.

In 2010 is ook de samenwerking met Schoonbeek I.C.T. begonnen, door voor een aantal klanten van Schoonbeek I.C.T. teksten voor de website te schrijven en tekstadviezen op te stellen; zoals: www.tiernaturheilkunde-teraa.de
In en om Wageningen heb ik een goed contact met Ocelot en Buro Blûn voor vormgeving en websites bouwen.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Opdrachten

  • Adviesbureau den Hertog heeft onder andere bijna alle teksten voor de “Natuurwijzer Veluwe” herschreven en schreef ik de teksten voor de brochure “De Veluwe, eindeloos…”; beide in opdracht van het Veluws Bureau voor Toerisme.
  • Voor het Zuid-Hollands Landschap schreef ik de teksten van de brochure en het rapport over het nieuwe bezoekerscentrum Tenellaplas. Beide werden met succes gebruikt om sponsors te werven voor de realisatie van dit project.
  • Voor Fietsspecialist Profile Roel Peerenboom schreef adviesbureau den Hertog verschillende teksten en maakte ik een uitgewerkt presentatie voorstel voor een TV-circuit-presentatie.
  • In opdracht van Triquid herschreef ik de teksten voor de site www.christoffel-dienstverlening.nl en de foto-bijschriften.
  • Voor Tiernaturheilpraxis Petra te Raa, Praktijk voor natuur-geneeskunde voor dieren schreef ik de Nederlandse teksten voor de website vanuit in het Duits aangeleverde informatie. Deze teksten werden door de opdrachtgever zelf vertaalt in het Duits voor het Duitstalig deel van de website.
  • Voor Esthie Vormgeving en Decoratie stel ik de teksten op voor het linkedin-profiel en de nieuwspagina van de website www.esthie.nl
  • Voor inspiratio Training & Coaching heb ik in samenspraak een lastig tekstje van 5 regels geschreven, waar alles in zit: begrip en herkenning van de problemen van de potentiéle cliënt, de oplossing en aanpak, zodat er snel en blijvend resultaat wordt bereikt.

Tekstschrijven

Adviesbureau den Hertog schreef o.a. de sfeerteksten voor de brochure “De Veluwe, eindeloos …” In opdracht van het Veluws Bureau voor Toerisme.


Tekstschrijven

Met het doel sponsors te werven voor het nieuwe bezoekerscentrum “Tenellaplas” schreef Adviesbureau den Hertog voor het Zuid-Hollands Landschap de teksten voor een brochure en een rapport over dit bezoekers-centrum.


Tekstschrijven

Voor de promotie krant van Profile Roel Peerenboom en de Enjoy Healthclub schreef Adviesbureau den Hertog 8 teksten.

Boek 3Mijn artikel over energie in tekst (Spiegelbeeld; maart’17; pg.: 52 en 53) bied ik nu bijgewerkt als miniboekje aan. Dit pdf-bestand mag je hier gratis downloaden.