Tekstservice voor korte berichten

Deze tekstservice betreft korte berichten en nieuwsbrieven en –pagina’s. Voor korte mededelingen en berichten heb je meestal heel weinig tijd. Toch moeten juist deze berichten makkelijk te lezen en vooral begrijpelijk zijn. Het zelfde geldt voor nieuwsbrieven, blogjes en de nieuws-pagina in uw website.

Daarom helpt Adviesbureau den Hertog je daarbij met tekstadviezen in de vorm van verbeterings-voorstellen. Je korte teksten krijgen alle aandacht. Meestal ontvang je de verbeteringsvoorstellen al dezelfde of de volgende dag.

Korte teksten schrijven

De korte teksten schrijf ik natuurlijk ook graag voor je. Zeker bij nieuwsbrieven is dat vaak interessant, omdat je zo veel tijd bespaart. Je hoeft alleen maar aan te geven: waar de nieuwsbrief over moet gaan, wat het doel is en wat je wilt uitstralen; bijvoorbeeld een mededeling, aanbieding of nieuws. Binnen een paar dagen ontvang je de concept-tekst.
In 2014 begon Adviesbureau den Hertog met korte teksten in samenspraak met klanten te schrijven voor advertorials en blogjes. Hoe dit werkt lees je op de pagina ‘Tekstschrijven’ onder het kopje ‘Samen jouw tekst schrijven’.

Korte tekstservice op verzamelrekening

Deze korte tekstservice neemt weinig tijd in beslag. Daardoor kan ik deze kleine opdrachten meestal met voorrang uitvoeren, zonder dat andere opdrachten vertraging oplopen. Ook krijg je daarom meestal geen rekening per tekst. We openen hiervoor een verzamel-rekening. Bij ieder opdrachtje informeer ik je natuurlijk wel over de hoogte van de verzamel-rekening. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

De verzamel-rekening ontvang je per periode, bijvoorbeeld: kwartaal, half jaar of een jaar; afhankelijk van de frequentie van je kleine opdrachten. Het is ook mogelijk dat, de opgebouwde verzamel-rekening bij een grotere opdracht wordt verwerkt in de rekening daarvoor.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Opdrachtgevers

  • Van 2009 tot 2018 ondersteunde Adviesbureau den Hertog Camping Helfterkamp met tekstadvies voor korte teksten, zoals nieuwe korte teksten voor de website. Vanaf 2010 deden we dit ook voor de berichten op de pagina “nieuws” van de website: www.helfterkamp.nl/nieuws; ook dit jaar weer.
  • In 2010 , 2011 en 2015 hebben we deze dienst ingezet voor Weerklank (Praktijk voor lichaamsgerichte Psychosociale Begeleiding) met nieuwsbrieven, digitale flyers, persberichten en advertenties;
  • Planne Advies & Ontwikkeling met geselecteerde teksten voor de nieuwsbrieven; – Betty Wassink Projectservice met de website; – Sofidia met de nieuwsbrief.
  • In 2012 kwamen daar voor Esthie de tekstjes bij, voor het Linkedin-profiel en de nieuwspagina van de website: www.esthie.nl/news.
  • Voor De Ballenzaak schreef ik in 2009 en 2010 enkele aanbiedings-nieuwsbrieven.
  • Van 2012 tot 2018 ondersteunde ik met deze Korte Tekstservice de nieuwsbrieven van Grafistore.
  • In 2012 en 2013 ondersteunde ik Amivisible  met de Korte Tekstservice; onder andere voor de website.
  • In 2014 zette Adviesbureau den Hertog de Korte Tekstservice ook in voor de vernieuwing van de website- en andere teksten zoals blogjes voor Paradox-Puur en advertorials voor een magazine.
  • Vanaf de zomer 2016 zet Adviesbureau den Hertog de Korte Tekstservice ook in voor blogjes redigeren en schrijven voor About Your Life en hun klanten.
  • Vanaf juli 2017 zet Adviesbureau den Hertog de Korte Tekstservice ook in voor de korte teksten van Karin van den Berg; voor Marketing Creator en in 2020 voor ook voor Riders Vision.