Consult en begeleiding

Heb je vragen over je promotie of informatie-materiaal, dan zoek ik in samenspraak met je naar passende oplossingen. Een consult geeft Adviesbureau den Hertog in de vorm van: persoonlijke gesprekken, telefoon-gesprekken, E-mailen en combinaties hiervan. Ook geef ik informatie over doelgroepen en voorlichtings- en promotie- middelen.
Meedenken over eventuele toekomstige ontwikkelingen voor je bedrijf is ook mogelijk. Dit doet Adviesbureau den Hertog onder andere voor: Stichting Natuurvoorlichting Veluwe,  Inspiratio Training & Coaching en Centrum Helend Inzicht.

Promotie en acquisitie consult

Je hebt een goed idee, maar krijgt niet alles goed op een rijtje of alle praktische kanten prettig opgelost. Dan helpt sparren met een externe deskundige. Doordat je je verhaal vertelt aan iemand, die echt naar je luistert, komt alles goed op een rijtje in je hoofd en een deskundige luisteraar weet vaak creatieve oplossingen voor de zwakke plekken.

Een uur sparren voor heldere ideeën, creatieve oplossingen en tactische mogelijkheden om uw promotie-materiaal en acquisitie te verbeteren. Met meer dan 25 jaar ervaring en mijn analytische blik kijken we samen naar uw promotie- en informatie-materiaal en denk ik met u mee over uw acquisitie en de strategische mogelijkheden; vanuit jouw positie en door de ogen van jouw klant. Achteraf bepalen we samen de effectieve tijd en alleen die wordt in rekening gebracht.
Sparren mag in een persoonlijk gesprek of telefonisch. Stuur eventueel vooraf uw informatie-materiaal per email.

Voor meer informatie of een afspraak: bel of mail!

Begeleiding

Zelf informatie-materiaal maken, met weinig of geen ervaring? Dat kan, ik leid je door het hele proces en vertel je hoe het schrijfproces in elkaar zit: van voorbereiding tot en met schrijven en controleren. Adviesbureau den Hertog geeftn adviezen met betrekking tot de vormgeving en helpt met een verspreidingsplan maken.

Je maakt zelf je informatie-materiaal, maar hebt daarbij graag het jaar rond ondersteuning? Ook dan helpt Adviesbureau den Hertog je graag. Hierbij blijf je zelf bepalen, waarbij, wanneer en hoeveel ondersteuning je krijgt. Ik herinner je er steeds tijdig aan, de volgende stap te zetten. Daarbij gaan ik uit van het programma, dat je mij hebt gegeven.

De jaar rond begeleiding mag je vastleggen in een bepaald aantal uren per tijdsperiode (jaar, kwartaal, maand, enzovoort) of per opdracht inroepen. Doordat Adviesbureau den Hertog met je meedenkt blijf je scherp.

De begeleiding mag je ook gebruiken om je als ondernemer sterker te maken. Ik help je dan met je doelstellingen visualiseren èn je energie te zuiveren van energieën van anderen en je eigen energie terug te halen met energetische zinnen, ademhaling en verbindings-oefeningen. Heb je meer nodig, dan verwijs ik je door naar sterke coaches in mijn netwerk. Natuurlijk bepaal je zelf of je daar gebruik van maakt.

Voor meer informatie of een afspraak: bel of mail!

Organisaties die we het jaar rond begeleiden

Inspiratio Training & Coaching, OntwerpAcademie.nl en Esthie Vormgeving & Decoratie.

Adviesbureau den Hertog ondersteunt Dolf Houtman van HollandsZwartbont vanaf juli 2014 met het onderdeel Tuinontwerpen3d uitbouwen tot OntwerpAcademie.nl met cursussen voor en door (tuin)ontwerpers en architecten. Ook daarna blijft Adviesbureau den Hertog de activiteiten van OntwerpAcademie.nl ondersteunen met netwerk-activiteiten, tekstadviezen, meedenken en actief contacten leggen en onderhouden. www.ontwerpacademie.nl,

Esthie ondersteunde Adviesbureau den Hertog een aantal jaren met verbeteringsvoorstellen voor mailing-brieven, een promotie-folder, tekstadvies voor de website www.esthie.nl, de nieuwspagina en Likedin-berichten en met de acquisitie.

Met BELW heeft Adviesbureau den Hertog meegedacht over de inhoud en opbouw van een inleidend informatie-boekje aangevuld met tekstadviezen in de vorm van verbeterings-voorstellen met toelichting. Dit boekje werd uitgegeven op een reeks seminars over Doelgericht gebruik van functioneel groen door gemeentes. Op dezelfde manier ondersteunde ik in 2012/2013 BELW met de vernieuwing van de website.

Centrum Helend Inzicht ondersteunde Adviesbureau den Hertog vanaf begin 2016 – 2019 met de website inhoudelijk bouwen door mee te denken, samen teksten schrijven en met tekstadviezen. Op de zelfde manier werken we ook samen voor het onderdeel Wollensprookjes en de uitingen op Facebook en LinkedIn van Centrum Helend Inzicht. Daarnaast ben ik actief betrokken bij de idee-ontwikkeling en uitvoering van producten en projecten.
Jolette Boek-plaatje 3Zo hebben we samen een boek gerealiseerd: In contact met je eigen beschermengel. Het boek beschrijft en toont hoe je een wollen engel maakt en je jezelf heelt met de hulp van je beschermengel. Te bestellen bij uitgeverij Droomvallei

Chagai Katz ondersteunde Adviesbureau den Hertog in 2016  en 2017 met Tekstadviezen en in samenspraak teksten schrijven voor de website, artikelen, weergave van de inhoud van de workshops niveau (level) 1 en 2, aankondigingen en berichten.

Haal winst uit je crisis

Kijk eens kritisch naar hoe je verder wilt en de kwaliteit van de middelen, die je hebt ingezet en gaat inzetten. Ga er hierbij vanuit, dat je in een crisis zit, want dat maakt je creatief. Een gratis overzicht om aan de slag te gaan; Hier downloaden.