Het complete informatie-materiaal uitbesteden en toch maar één contact-persoon als aanspreekpunt?

Adviesbureau den Hertog verzorgt complete brieven, folders, brochures, informatie-schijven, web-sites enzovoort. Dit doe ik in samen-werking met: tekenaar Henk van Ruitenbeek; fotograaf Guy Ackermans; een aantal vormgevers als Ocelot-ontwerp en Blûn; de website bouwers GrafiStore en Schoonbeek I.C.T. en de Drukkerijen Modern en Maay. Ook heb ik betrouwbare adressen voor vertalingen. Adviesbureau den Hertog is hierbij altijd uw gesprekspartner en coördineert de verschillende werkzaamheden van de productie.

Rekeningen

De rekeningen van de genoemde bedrijven verwerk ik in de rekening van Adviesbureau den Hertog. Zo heeft u administratief ook alleen met mij te maken.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Opdrachten

  • Sinds 2011 maakte Adviesbureau den Hertog een diensten-overzicht en een model-ontwerp voor een A5-folder voor Esthie Vormgeving & Decoratie. Ook schreef ik de teksten voor deze folder. Het model presenteert de mogelijkheden van Esthie, geïllustreerd met voorbeelden van opdrachten. De folder wordt naar behoefte geprint, zodat Esthieeen flexibel product heeft, dat regelmatig wordt geactualiseerd.
  • Voor Yo’s Gym maakte ik een model-ontwerp voor de folder van de afslank-cursus en heb ik een aanzet gegeven voor een model-ontwerp voor de nieuwsbrieven voor 2012
  • Voor Profile Roel Peerenboom maakte Adviesbureau den Hertog het model-ontwerp voor de flyer over kortingen op race– en MTB-fietsen. De flyer wordt verspreidt tijdens fiets-evenementen als de berg-race.
  • In 2013 t/m 2016 realiseerde Adviesbureau den Hertog samen met Ocelot elk jaar een thema-magazine voor de organisatie Happiness4all in Wageningen. Het idee is aangedragen door Adviesbureau den Hertog. Ik regel het geheel: aansturing, begeleiding, coördinatie, geven tekstadviezen voor een aantal teksten en verzorg soms een interview of schrijf een tekst. Ten slotte regel ik de verspreiding en verzorg die binnen Wageningen. Happiness4all bepaalt en bewaakt de inhoud. Sinds 2014 verzorgt Nicole Pluim soms een meer persoonlijk interview met twee mensen van Happiness4all over het thema. Ocelot zorgt voor de vormgeving en drukbegeleiding. Fotobureau Ackermans schakel ik in voor voorkant-foto’s en foto’s bij de interviews. Flyeralarm heeft de magazines gedrukt. In 2015 zijn we voor het drukwerk overgestapt naar Maay

beurzen

Informatie ‘in vogelvlucht’ over informatie borden en panelen. Hier gratis te downloaden.